Szolgáltatásaink

A Prosys Kft. több területen is kulcsrakész termékekkel rendelkezik, amelyek felhasználónk igényei alapján lettek kialakítva és tökéletesítve, hogy minél inkább megfeleljenek a legváltozatosabb elvárásoknak is.

Bizonyos ügyfeleinknél azonban előfordul, hogy igényeik annyira egyediek, hogy azokra másféle megoldásokat szükséges kialakítanunk, vagy pedig alaposan átalakítani egy meglévő termékünket. Ilyenkor egyedi szolgáltatásként végezzük ezeket a munkákat.

Az alábbiakban bemutatjuk a Prosys Kft-nél elérhető szolgáltatásokat:

  • Egyedi fejlesztési projekt – Amennyiben vállalkozásának egy teljesen egyedi szoftvermegoldásra van szüksége, amely hajszálpontosan illeszkedik cége belső folyamataihoz és üzleti elvárásaihoz, akkor az Ön megoldása egyedileg a cége számára fog elkészülni. Cégünknek kiterjedt tapasztalata van a legkülönbözőbb iparágak számára fejlesztett megoldások terén, legyen az pékségi megoldás, parkolórendszer, termelésirányító szoftver, dokumentumkezelő, stb. Amennyiben ilyen szolgáltatásra van szüksége, úgy szakembereink felmérik pontos igényeit, majd egy közösen jóváhagyott programterv alapján elkészítik Önnek egyedi megoldását.

  • Termék átalakítási fejlesztés – Amennyiben kulcsrakész megoldásaink illeszkednek az Ön igényeihez, azonban bizonyos funkcióiban szeretné a vállalkozása folyamataihoz igazíttatni, ez esetben előzetes felmérés és egyedi árazás alapján vállaljuk termékeink személyre szabását, részleges átalakítását, hogy minél elégedettebben tudja használni termékünket.

  • Oktatás – Amennyiben alkalmazottait szeretné tovább képezni megoldásaink minél szakszerűbb használatával kapcsolatban, vagy új alkalmazottakat szeretne megtanítani megoldásaink használatára, e képzések lebonyolítását is vállaljuk egyedi megállapodás alapján.

  • Beállítás, paraméterezés – Amennyiben cégének segítségre, támogatásra van szüksége bizonyos rendszerek implementálásában, alakításában, személyre szabásában, abban is tudunk segíteni.