Videó email és társai – egy új korszak kezdete

A legújabb, legkorszerűbb videó kommunikációs termékek!
Videó Email, Videó Konferencia, Élő közvetítésére, Videó Auto-válaszküldő, Video Blog, Fusion Wall és sok más! 8 Nagy videó termék!

Minták
Prosys Servio reklám
Egy reklám próba (motoros áruház)
Szállodai minta
Orosz nyelvű videó email
Servio oktató anyag

 

Talk Fusion könnyűvé teszi a profi kinézetű Videó Emailek létrhozását szórakoztató, gyors és nem kell hozzá internetes tapasztalat. Használd a webkamerád vagy egy videó kamerát, hogy megmutass egy új videót vagy egy már régebben felvettet.

Majd a személyes vagy üzleti sablonjaid közül válassz ki egyet, mutass rá és egyszerűen kattints az interfészre. Kialakíthatsz nagyon ütős Videó Emaileket, amelyek az eredményt gyorsan, könnyen és olcsón eljuttaják a célba.

================================================================

Talk Fusion egy csúcstechnológiájú videó konferencia rendszert kínál, ami lehetővé teszi, hogy egy “virtuális asztalon” másik oldalán lássák egymást, diákat mutassanak be, videót osszanak meg, több résztvevővel beszélgessenek, megosszanak képernyőt és akár még a laptopod asztalát is.

Kattints ide, hogy lásd, milyen Talk Fusion Videó Konferenciát tudunk neked csinálni!

================================================================

Csinálj egy közönséges találkozásból egy hatalmas ÉLŐ nemzetközi eseményt. Te felveheted az egész közvetítést későbbi használatra és a vendégeidnek 24/7 hozzáférést adhatsz Macintosh vagy PC formátumban!

Kattints ide hogy lásd, milyen Élő Közvetítést tudunk neked csinálni!

================================================================

TALK FUSION BÁRHOL ELÉRHETŐVÉ TESZI A VIDEÓIDAT

Könnyedén postázhatsz a saját csúcstechnológiájú közösségi hálódra – a Fusion Wall-ra vagy oszd meg a többszáz népszerű közösségi oldalon a Videó Megosztóval. Legyél a közösségi háló szupersztárja a Videó Bloggal , ahol megmutathatod a világnak, hogy éppen mit gondolsz.

================================================================

Tedd az ismeretlen honlap látogatóidat ügyféllé. Könnyedén hozd létre az E-előfizetési formátumot a mi pontunkkal és kattints a varázslóra, amely lehetővé teszi, hogy a honlapod látogatói a levelezési listádhoz csatlakozzanak.

Építs ki tartós kapcsolatot velük az automatikus nyomonkövetéssel, a személyre szabott Automatikus Videó Válaszküldőkkel.

Ez olyan mint egy megbízott értékesítési csapat, amely 24 órában dolgozik.